skip to Main Content
Wishlist My Account

CAFE ANALOG 5 JAAR JUBILEUM

BEN JE KLAAR VOOR GIVEAWAYS, CREATIEVE UITDAGINGEN EN VEEL PLEZIER?
HOE HET BEGON

In het voorjaar van 2017 heb ik met mijn dochter Kelli een prachtige reis naar Japan gemaakt. Mijn liefde voor Japan en Stationery kwamen samen, en daar en toen besloot ik mijn eigen Stationery shop/Stationery Café te beginnen. Op 21 mei 2017 werd Café Analog officieel geboren.

We zijn vanaf nul begonnen. Ik vond mooie, wereldwijde partners en merken om mee samen te werken, en verkocht niet alleen hoge kwaliteit (Japanse) Stationery, maar organiseerde de afgelopen 5 jaar ook 16 Stationery Cafés hier in Nederland. Mensen reisden helemaal uit Duitsland, het VK, België en Frankrijk om daar te zijn. Het waren geweldige evenementen voor Stationery liefhebbers om elkaar te ontmoeten en de liefde ervoor te delen. Helaas kwam begin 2020 Corona, waardoor we er mee moesten stoppen. Maar langzaam aan pakken we de draad weer op: Dit najaar is er weer een Stationery Café!

Als vrouwelijke ondernemer ondersteun ik met veel liefde creatieve vrouwen van over de hele wereld en verkoop ik hun ontwerpen in mijn winkel. Dit is een belangrijk onderdeel van CA. Zij zijn mijn familie. Ik hou van de journal -gemeenschap en de vele geweldige mensen die ik de afgelopen 5 jaar heb ontmoet. Dus ik wil dit 5-jarig jubileum graag vieren met jullie, mijn gewaardeerde en lieve klanten en Stationery vrienden.

Zonder jullie was deze prachtige reis niet mogelijk geweest. Dus heel erg bedankt!
WAT GAAT ER IN MEI GEBEUREN?

Bereid je voor op een maand vol plezier! Alle informatie over de activiteiten van deze maand vind je hier op onze website in deze speciale rubriek, op mijn Facebook-pagina en posts op ons Instagram-account. We beginnen deze feestmaand op zondag 1 mei 2022 en eindigen op zondag 29 mei 2022.

GIVE AWAY

Onze eerste actie begint op 1 mei 2022 middernacht CET en eindigt op zaterdag 28 mei, middernacht CET: Elke bestelling van minimaal € 25 (excl. verzendkosten) komt in aanmerking voor deelname aan deze Giveaway. Als je een ‘Rental Box’ hebt, telt elke bestelling boven de €25 als één!

Je ordernummer is je ticketnummer. Op zondag 29 mei wordt uit al deze bestellingen één winnaar gekozen door Desiree. Deze GROTE prijs wordt heel speciaal, we laten je zondag 1 mei weten wat je hiermee kunt winnen.

Dus plaats je bestelling en wie weet ben jij degene die deze prachtige prijs wint.

Houd ons in de gaten, want aanstaande zondag 1 mei start onze eerste creatieve challenge, 

om kans te maken op nog een geweldige prijs, waarna er nog meer zullen volgen! 

We houden je hier op deze plek en op Instagram op de hoogte van al onze activiteiten.

Hartelijke groeten, Desiree en Thijs – Café Analog

Back To Top