COVERS Notebooks

START BAY NOTEBOOK COVERS – door Desiree Oude Groothuis –

Altijd op zoek naar mooie duurzame spullen op het wijde web, kwam ik op het pad van Start Bay Notebooks.

Na mijn tijdelijke Hobonichi avontuur van 2015/2016, zocht ik nog steeds naar een mooie leren A5 COVER voor mijn Stalogy waarin ik nu vooral journal. Daarnaast wilde ik toch eens voorzichtig kijken of Bullet-journaling (bujo)wat voor mij was. (Ja, ik behoor tot die 3 mensen die nog niet om zijn )

Ik twijfel nog of ik terug ga naar Hobonichi in 2018, het Tomoe River papier is toch wel de absolute top, al komt de Stalogy heel dichtbij, het ritselt net een beetje minder lekker.  Maar ik journal inmiddels al jaren in een  A5 is dus de maat stond vast.

De covers van Hobonichi 2017 vond ik geen van allen mooi, dus die vielen al meteen af.

Lang gezocht naar iets anders dus (arghhh … het is al juni!!) , waarbij ik veel gewoon te duur vind, maar wel weer genoeg ‘Stationery Queen’ ben om een echt origineel merk en geen fake te willen … en liefst  lekker ruikend  leer.

Zo keek ik ook naar Midori (de lichte Naturel die zo mooi verkleurt in de zon en door ouderdom), de Roterfaden ( anders dan anders) en andere topmerken en toen kwam ik dus via Instagram bij Start Bay Notebooks terecht. Ik  bestelde de A5 met een Rhodiarama Notebook en ging bij de voordeur zitten.

Het wachten werd supersnel beloond en uit de katoenen Dustcover (met leren STARTBAY tag erop ) kwam een ooohhh … prachtige kleur kastanje bruin, precies dat warme, glimmende bruine kleurtje waar ik zou van hou i de herfst. Mooi, dik leer, ruw aan de binnenkant, en zacht glanzend aan de buitenkant. Maagdelijk zonder een enkel krasje nog 🙂

Achterop staat in blinddruk het Start Bay logo.

Eenvoudig, stoer en toch chique. Ik ben blij!

Dan het Rhodiarama Notebook (160 paginas) ! Die boterzachte omslag, wow wat lekker …. en wat een mooi cream dot- grid papier … daar willen wel lijstjes op!

Superpapier voor vulpennen!

Mijn Stalogy (186 pages) en het Rhodia notebook zitten er heel knus naast elkaar in, dat past met gemak! Is het geen plaatje?

Ik ga er eerst maar eens een beetje koffie mee drinken 🙂

die lijstjes komen later wel!

Koop hier je Startbay Notebook https://www.cafe-analog.nl/nl/product/startbay-notebooks/


Tags: , , , , , , ,
Copyright 2018. All rights reserved.

Posted 9 juni 2017 by Desiree in category "blog

2 COMMENTS :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)