Huur een box

Voor onze trouwe klanten hebben we nu de optie om een Box te huren.

Dit maakt het makkelijker om grotere dingen te kopen (zoals de koffiemok, de grotere, dikkere stempels en de Letterwritingsets die niet door de brievenbus passen).

En … zo vis je ook nooit meer achter het net, hoef je niet steeds opnieuw verzending te betalen en kun je ook preorders (die we meestal op Instagram plaatsen) toevoegen aan je box.

Hoe werkt het?

  • De eerste keer bestel je minimaal voor een minimaal bedrag van 10 euro uit de webshop, en betaalt gewoon bij de kassa, waarbij je meteen kiest hoe je wilt laten verzenden.
  • Bij “Opmerkingen” voor het betalen, zet je ‘HUURBOX’. Vanaf dat moment houden we het doosje maximaal 6 weken voor je vast.
  • In die 6 weken kun je je doosje aanvullen zoveel je wilt. Koop in de webshop, zet weer ‘HUURBOX’ bij opmerkingen en betaal standaard verzending.
  • De prijzen gelden van de dag dat het product is besteld, evt. latere kortingen of prijswijzigingen kunnen niet meer worden doorberekend.
  • Na 6 weken tellen we alles op en wegen we het pakketje voor de accurate verzendkosten.  Heb je teveel betaald dan storten we dit meteen terug, anders krijg je een aanvullende factuur per bank of Paypal.
  • Wil je al eerder je teveel betaalde verzendkosten terug, geen probleem – stuur even een mailtje met je ordernummers!
  • Daarna wordt het pakketje verstuurd. (Dit kan natuurlijk ook eerder als je dat graag wilt, dan mail je ons gewoon even).

REVIEWS

Natalie Lubben:

‘De huurbox is een geweldige optie! Veel producten uit de webshop zijn enorm populair en snel uitverkocht. Of worden, vanwege het handwerk, in kleinere oplages geleverd. Door ze alvast te kopen en in je huurbox te leggen grijp je nooit mis en bespaar je op de verzendkosten. Wat ik zelf erg leuk vind is om zo mijn eigen stationery box samen te stellen in plaats van een verrassingsbox waarvan je niet weet wat erin zit.

De keren dat ik zo’n box besteld heb via andere aanbieders (dus NIET de box van Café Analog) viel het tegen en zaten er dingen in die niet naar mijn smaak waren of die ik al had.’

Aimee van Hattum:

Wat ik zo fijn vind aan het gebruik van de huurbox van Café Analog is dat je spulletjes kunt opsparen en op die manier verzendkosten bespaard.

Omdat bijna alle prachtige spullen van Café Analog uit het buitenland komen is er vaak geen pijl op te trekken wanneer er wat nieuws in de webshop komt, dus soms koop je bijvoorbeeld een mooie stempelset en dan 2 dagen later komt er prachtig washitape in de webshop, maar je bestelling is net verzonden.

Nu betaal je dus 2x verzendkosten, dit is zonde, toch? Als je het in je huurbox stopt bespaar je die verzendkosten en je kan zoveel in je box laten stoppen als je wil en zodra je het genoeg vind (of na 6 weken) wordt alles verstuurd. Ik kan iedereen aanraden om hier gebruik van te maken.