Juli Challenge 2019

JULI challenges / ZOMER

De zomer is nu echt begonnen! Velen van jullie zijn of waren al op vakantie, anderen zijn druk bezig met de voorbereidingen ervan.

Mocht je deze vakantie zin en tijd hebben doe dan gerust mee met 1 van onze challenges!

Als je klaar bent met je CHECK-IN, kun je aan de slag met de  #ProjectMe19 Juli Challenge. Deze maand mag je weer zelf kiezen wat je wilt doen, challenge #1 of #2 – maar allebei mag natuurlijk ook, wat jij fijn vindt, meerdere van een favoriet onderdeel mag ook, doe lekker waar je zin in hebt!

 

JULI  CHALLENGE #1  (voor #ProjectMe19)

Het thema van deze maand is ZOMER HUIS (of onderdelen ervan) – als in ‘thuis’, ‘woning’, ‘vakantiehuisje’, ‘hotel’ ‘camping’, ‘historisch gebouw’, ‘kasteel’ of architectuur in het algemeen.

Leef je uit!

 

JULI CHALLENGE #2  (voor #cafeanalogtalk)

Tot onze vreugde is de DAILY CHALLENGE #cafeanalogtalk wereldwijd zo aangeslagen op Instagram, dat we in juli ook weer een dagelijkse challenge gaan doen! Dat wil zeggen dat je iedere dag naar aanleiding van een hint een pagina maakt. De hints vind je hieronder.

Je kunt er natuurlijk ook gewoon een paar uitkiezen op het moment dat je zin hebt om iets te doen.

(Dit kun je uitwerken in je NOTEBOOK van ProjectME19 maar je kunt er ook een aparte insert, of schrift voor nemen (die heb je heus nog ergens liggen 😉) wat jij wilt! Je zou bijvoorbeeld ook een  andere maat kunnen nemen, een MINI notebook maken, of een FOTO- albumpje maken. Pak de uitdaging aan en ga ervoor!

We doen deze Challenge ook op Instagram, dus doe je daar mee – gebruik dan deze tag: #cafeanalogtalk)

 Hier zijn de hints:

Alle opdrachten:


Tags: , , , ,
Copyright 2018. All rights reserved.

Posted 4 januari 2019 by Desiree in category "projectme19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)