Maart Challenge

MAART CHALLENGE PROJECT ME19

We zijn alweer in maart! De dagen worden langer en het zonlicht sterker, de meteorologische LENTE is daarmee officieel begonnen. Dat zorgt ook dat we weer blijer worden en meer zin krijgen in dingen. Daar haakt deze maand-challenge op in. Probeer je bewust te zijn van wat er buiten gebeurt, ga er op uit, geniet van weer een nieuw begin!

  1. Doe je CHECK in voor maart!

2.’ODE AAN DE LENTE’

Ga naar buiten, maak een lekkere lange wandeling ! Wat zijn de eerste bloeiende planten die je tegenkomt? Welke kleuren hebben ze ? Wat roepen ze bij je op? Pluk en neem er eentje mee! Thuis ga je er eens heel goed naar kijken en je maakt er dan vervolgens een MONOTONE spread mee. Monotone betekent ‘ 1 kleuren palet’, maar dan wel in verschillende schakeringen!

Ik maakte een collage, maar je mag natuurlijk ook tekenen, of schrijven met inkt-tinten van 1 kleur, of schilderen, bedenk zelf wat je er allemaal mee kan! En je mag natuurlijk meerdere spreads maken!

Mijn voorbeeld: Ik kwam het eerst een NARCIS tegen, niet eens mijn favoriete plant, maar toch geplukt en mee aan de slag gegaan. Bij thuiskomst alles bij elkaar gezocht op het gebied van geel/ geel-oranje / oranje en ik werd er toch vrolijk van, out of my comfortzone en al!

Een Crocus bijvoorbeeld heeft meer kleuren, paars, oranje, wit, net als een anemoon of een tulp. Daar ga je dan mee aan de slag. Ben benieuwd waar jullie mee komen!

Dit kun je natuurlijk vaker doen deze maand, ga op bloemenonderzoek uit!

Breng odes aan de lente!

 

Alle opdrachten:Copyright 2018. All rights reserved.

Posted 4 januari 2019 by Desiree in category "projectme19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)