Project 18 – terugblik op het eerste half jaar!

Project 18 – terugblik op het eerste half jaar!

Desiree
Een pagina uit Desiree haar Project 18

 

Met de letter K zijn we officieel over de helft van Project 18. Dat is stiekem best een opluchting want we horen van meerdere mensen dat ze achter beginnen te lopen (hoi Dees met je pols in het gips!) maar laat je alsjeblieft niet opjagen!

Misschien heb je van de zomer wel tijd en zin om wat extra letters te doen of juist deze herfst. Het is jouw Project 18 dus dat mag je op je eigen tempo en manier doen! Persoonlijk vind ik het heerlijk om de zondagmiddag voor de nieuwe letter begint een pagina te maken. Vaak heb ik al een thema of woord in mijn gedachten en liggen er al wat plaatjes klaar. Dan begint het moment van schuiven, plakken, weer loshalen en twijfelen tot het goed voelt!

In dit logje wil ik met je terugblikken op de letters A t/m K ter inspiratie én motivatie. Zelf heb ik een filmpje gemaakt van mijn letters tot nu toe. Ik werk in een Midori MD A5 boekje met ruit en doe vier maanden per boekje. Uiteindelijk zal ik dus drie boekjes hebben die ik bewaar in een oude boekcover waar ik zelf een elastiek in heb gezet. Als ik terug blader zie ik dat ik vooral kies voor dieren –  ik ben gek op dieren maar merk ook dat dit een manier is om eindelijk eens al die illustraties die ik heb verzameld te gebruiken. Daarnaast laat ik alle kleuren terug komen met tot nu toe Blauw, Geel en Groen.

Ben je al lid van de Café Analog Art Journal & Project 18 groep op Facebook? Naast dat het heel gezellig en leuk is om foto’s van je werk te delen werkt het ook enorm motiverend. Ik vind het ontzettend leuk om iedereens unieke stijl terug te zien, onderwerpen voorbij te zien komen waar ik zelf nooit aan zou denken en vol verwondering naar andermans creaties te kijken!

Hieronder laat ik je per letter twee pagina’s van onze leden en deelnemers van Project 18 zien. Geweldig toch, de diversiteit in stijl en uitwerking!

De letter A

Alexa

 

Sofie

De letter B

Saskiastap voor stap tutorialCorine

De letter C

BibiAnissa

De letter D

AnjaDorinda

De letter E

FrederiekeMarloes

De letter F

Esther

De letter G

EllyOdette

De letter H

CorineIlona

 De letter I

RiaCheetarah

De letter J

SierouJessy

De letter K

MarjoleineCoby

Dus vertel eens, hoe gaat het met jouw Project 18? Loop je vast of blijf je enthousiast? Deel vooral je pagina’s op de Facebookpagina of op Instagram met de #caproject18 die je overigens ook kan volgen ter inspiratie!

Liefs, Ruchama


Tags: , ,
Copyright 2018. All rights reserved.

Posted 5 juni 2018 by Ruchama in category "blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)