Zelf Stickers maken

 Hoi allemaal !

Ik ben Fien, ik kom uit Belgie, ik ben 14 jaar en ik ga vanaf nu Doe het zelf – TUTORIALS maken voor jullie! Ik hoop dat er veel meer jongere Stationery liefhebbers mee gaan doen!

  1. Zelf stickers maken

We deden dit ook bij het laatste Stationery Cafe!

Dit zijn de benodigdheden.

Het hoeft niet allemaal dezelfde media te zijn. Dit is maar een leuk voorbeeld hoe je je eigen stickers kan maken. Het witte stickervel kun je in veel winkels vinden , zowel supermarkt als een kantoorboekhandel, Bruna of de Action bijvoorbeeld. Je kunt alle soorten gebruiken, cirkels, vierkanten of rechthoeken.

Als eerste gaan we aan de slag met de Distress Oxide . Ik gebruik hier mijn favoriete kleurtjes. Met een sponsje breng je de inkt aan. Je kan ook met de Distress Ink aan de slag , maar die gebruik ik pas in de volgende stap.

Nu neem je jouw favoriete kleur(en) Distress Ink erbij en leuke stencils. Ik gebruik hier ook nog de Distress Oxide voor. Je kan zelf kiezen met welke je het liefst werkt , of met beide kan ook. Heb je geen stencils, je kunt ook stempelen met bijvoorbeeld bubble-plastic!

De laatste en leukste stap, we gaan stempelen!! Stempel gewoon lekker lukraak, je kunt later altijd nog toevoegen. Pak jouw favoriete stempels en inkt kussentjes , de meeste stempels die ik gebruik zijn hier te vinden in de webshop

Dit is het Eindresultaat:

Nu zijn de stickers klaar voor gebruik. Je kan ze in één deel gebruiken of je kan ze scheuren (dat geeft ook een cool effect)

Deze maakte ik bij het Stationery Cafe :

Iedere maand maak ik een TUTORIAL, ga je me volgen?

Tot de volgende keer !

Liefs Fien

(Instagram: @journal.with.fien)Copyright 2018. All rights reserved.

Posted 24 april 2019 by Desiree in category "blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)