Fien’s Journal – DIY tutorial #2

Journal gezellig met me mee in mijn Traveler’s notebook.

Hey allemaal hier ben ik weer!

Ik doe natuurlijk mee met de maychallenge van Café Analog , dat doe ik in deze Traveler’s notebook van de Travelers company. Zelf kan je natuurlijk kiezen in welk boekje je het doet. Ik heb mijn voorkant zelf versiert , maar het gaat om de inhoud.  Laten we beginnen.

Ik heb 2 lege paginas gekozen om mijn ‘Sunday fun’ op te maken, dit heet een spread.

Ik begin met een oud papier te gebruiken , dat scheur ik op een formaat uit dat ik zelf kies.  Dan gebruik ik een superleuke stempel uit de Cafe Analog webshop. (helaas uitverkocht)

Deze stempel ik op oud muziekpapier, als dat gebeurd is en de inkt is droog, ga ik dat papiertje kreuken zodat je een leuk reliëf krijgt.

Ik plak het op in de rechterbenedenhoek.

Daarna gebruik ik een label uit het LinCHianing Label doosje (dat binnenkort weer terugkomt in de op de webshop van Cafe Analog), dat kun je zien op de foto. M’n moeder en ik hebben in totaal 3 doosjes gekocht, ik heb mijn favo’s in dit doosje steken.  Vervolgens heb ik met mijn gele Touch pen ‘Sunday’ geschreven aan de bovenkant van mijn blad.

Nu ga ik aan de slag met deze super leuke stempels! Voor het label gebruik ik een rode Beans inkt. De label stempel , stempel ik onder de ‘Sunday’ ik schrijf met een fineliner ‘funday’ erin.

De andere stempel ga ik op het leuke papier schrijven dat in de April kit zat. Daar scheur ik de randjes van af.

Dan gebruik ik de leuke washi tape die ook in de kit zat. Ook koos ik een leuke paddenstoel uit , deze heb ik uit een boekje van een rommelmarkt !

Ten laatste ga ik met een leuke stempel nog een beetje stempelen op plaatsen waar het nog een beetje TE wit is. Ik voeg er ook nog ‘12’ met een vinger aan toe voor de datum duidelijker te maken

En tadaaaa!! Zo ziet mijn pagina er uit.

Hopelijk vinden jullie hem leuk en mooi.

Als jullie ook bezig zijn met de maychallenge van Cafe analog zet dan zeker jullie creatie op instagram of facebook met de tag #cafeanalogtalk erbij. Mij kun je er ook vinden:  @journal.with.fien

Veel journal plezier !!

Tot volgende maand

kusjes Fien


Tags: , , , ,
Copyright 2018. All rights reserved.

Posted 20 mei 2019 by Desiree in category "blog

1 COMMENTS :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Optionally add an image (JPEG only)